Menu
Always on a quest for the most surprising deals!!
€ 39.95
  • Voorraad: Voldoende
  • Verzendklaar: zondag 28 april
  • Verzendkosten: GRATIS! (NL)

Deze chique en gebruiksvriendelijke ontbijtgranen dispenser laat je in stijl genieten van je cornflakes of cruesli, en ziet je ontbijttafel er een stuk gezelliger en netter.

Beoordeel deze Deal:

Sluiten X

Ontbijtgranen dispenser

Ontbijt je ook graag met een kom melk of yoghurt met cornflakes? Of geef je de voorkeur aan rice crispies of cruesli? Als je net zoals velen een hekel hebt aan half geopende pakken die veel te veel ruimte innemen en een slordige indruk maken, trakteer jezelf dan op dit mooie cornflakesautomaat. Je ziet hier een smaakvol vormgegeven ontbijtgranen dispenser waarmee je altijd een juist gedoseerde hoeveelheid krijgt, zonder rommel. Je zet je kom onder de ontbijtgranen dispenser , draait eenvoudig aan de knop en je ontbijt is klaar. Als je bezig bent met afvallen, is deze ontbijtgranen dispenser helemaal ideaal. Je krijgt precies de hoeveelheid die je mag hebben.

De cornflakesautomaat is een handig apparaat dat je de indruk geeft dat je in een chic hotel ontbijt. In het apparaat past ongeveer 500 gram en het is gemaakt van hoogwaardige kunststof. Je ziet door de transparante polystyrenen kap precies hoeveel cornflakes je nog hebt en of je het eerst nog moet aanvullen. Ook als je ontbijt op bed serveert, neem je deze ontbijtgranen dispenser gewoon mee naar de slaapkamer. Nooit heb je meer last van kruimels in je bed. Als het tijd wordt om hem bij te vullen, verwijder je de kap en giet je er de ontbijtgranen van jouw keuze in.

  • Gemaakt van hoogwaardig kunststof, onder andere polystyreen, popypropyleen en thermoplastisch rubber.
  • Inhoud voor ongeveer 2x 500 gram ontbijtgranen.
  • Eenvoudig bij te vullen en makkelijk te doseren.
  • Afmetingen: 41 x 32,5 x 19 cm.